OVER ONS

Welkom bij de wielerblog van Annie Van Elsen! Wij zijn een toegewijd team van wielrenliefhebbers en schrijvers die hun passie voor de sport met jou willen delen.

Onze missie is om je te voorzien van de beste wielercontent, van inspirerende verhalen en diepgaande analyses tot praktische tips en prachtige fotografie.

Met onze blog willen we een bron van inspiratie, informatie en motivatie zijn voor wielerliefhebbers van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint met fietsen, hier vind je alles wat je nodig hebt om je passie te voeden en je kennis te vergroten. Van diepgaande analyses en wedstrijdverslagen tot persoonlijke verhalen en praktische tips, we streven ernaar om een breed scala aan inhoud te bieden die zowel informatief als boeiend is.

Ons doel is om een gemeenschap te creëren waar wielrenners zich verbonden voelen en hun liefde voor de sport kunnen delen. We geloven dat wielrennen meer is dan een individuele sport; het is een manier om met anderen te verbinden, nieuwe plekken te ontdekken en persoonlijke grenzen te verleggen.

Door onze ervaringen, kennis en inzichten te delen, hopen we anderen te inspireren om ook op de fiets te stappen en de magie van het wielrennen te ervaren. Bedankt voor je bezoek aan onze blog. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en de vele facetten van deze prachtige sport te verkennen.

ONS TEAM

Annie Van Elsen

Hoofdredacteur en Oprichter

Annie is de oprichter en drijvende kracht achter deze blog. Met jarenlange ervaring in de wielersport en een onuitputtelijke passie voor fietsen, brengt ze diepgaande analyses, inspirerende verhalen en boeiende interviews naar onze lezers.

Tom De Ridder

Wedstrijdanalist

Tom heeft een scherp oog voor detail en een uitgebreide kennis van de wielersport. Hij analyseert de belangrijkste wedstrijden en deelt zijn inzichten over tactieken, prestaties en verrassende wendingen in de koers.

Sophie Janssens

Redacteur en Blogger

Sophie combineert haar liefde voor schrijven en fietsen in haar bijdragen aan de blog. Ze schrijft over verschillende aspecten van de wielersport, van trainingsroutines tot fietsvakanties, en deelt haar persoonlijke ervaringen en tips.

Mark Verhoeven

Fotograaf en Videograaf

Mark legt de mooiste momenten van de wielersport vast met zijn camera. Zijn foto’s en video’s brengen de verhalen tot leven en bieden een visueel kijkje in de wereld van het wielrennen.

Lisa Peeters

Community Manager

Lisa zorgt voor de interactie met onze lezers en volgers op sociale media. Ze creëert een gastvrije omgeving waarin iedereen zich welkom voelt en betrokken blijft bij onze groeiende gemeenschap van wielerfanaten.

Kevin Van Damme

Technisch Specialist

Kevin is verantwoordelijk voor de technische kant van onze website. Hij zorgt ervoor dat alles soepel draait en optimaliseert de site voor de beste gebruikerservaring, zodat jij zonder problemen kunt genieten van onze content.

Word een Gastschrijver

Heb jij een passie voor wielrennen en een talent voor schrijven? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste gastschrijvers die hun kennis, ervaringen en verhalen willen delen met onze groeiende gemeenschap van wielerfanaten. Of je nu een unieke kijk hebt op de laatste wedstrijden, waardevolle tips voor fietsers van alle niveaus, of gewoon inspirerende verhalen over jouw wieleravonturen, we willen graag van je horen!

VOLG ONS

BLIJF OP DE HOOGTE

Email
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Scroll naar boven